..
Feliratkozás Értesítőre
az edzotaborok.hu hírlevele
Email*
Név*

edzotaborok.hu
Foglalás Menete

A kiválasztott táborhelyszín foglalását az itt található on-line adatlap, vagy az árajánlattal együtt kiküldött foglalási lap kitöltésével könnyedén megteheted.

A létszám rovatba a tervezett létszámot szükséges megadni, melyet a későbbiekben, folyamatosan szükséges pontosítani.

.

A foglalásról egy visszaigazolást fogsz kapni, melyen a foglalási adatok mellett szerepelni fog az előleg/foglaló befizetésére vonatkozó információ, lemondási tájékoztató is.

 

A visszaigazoláson szereplő sportlétesítmény foglalási időpontokat minden esetben egyeztetjük és foglaljuk, visszaigazolást kérünk az adott sportlétesítmény üzemeltetőktől. Az  önkormányzati fenntartású intézményekben ritkán előfordulhat, hogy saját programjaik előnyt élveznek.

.

A foglalással kapcsolatos kérdésekben szívesen állunk rendelkezésre elérhetőségeinken!

 

 
Helyszínmegtekintés

A táborhelyszínek előzetesen, előre egyeztetve megtekinthetőek. A megtekintéshez az adatlap kitöltése szükséges a helyszínmegtekintés idejének megjelölésével!

 
Általános Tájékoztató

A Megrendeléshez szükséges adatok megadása a foglalási adminisztrációhoz szükséges. Szolgáltató a megadott adatokat bizalmasan kezeli, jogosulatlan személynek nem adja ki!

TOVÁBB A TÁJÉKOZTATÓRA >> 
FOGLALÁSI LAP   
 

Általános Foglalási Feltételek (pdf)

 

edzotaborok.hu 

<< Vissza a Kezdőlapra
ugrás a lap tetejére
 
facebook
 
 
Opciós foglalásról

Amennyiben csak opciósan szeretnéd lefoglalni most a tábort a megfelelő rovatba kérlek tegyél X-et. Ez esetben amennyiben még szabad az időpont, 1-3 hétig fenntartva lesz a részedre. Opciós foglalás esetén a foglalási lap kitöltése még nem kötelez semmire, arra szolgál, hogy a végleges döntésig a kívánt időpontot fenn tudjuk tartani a csoport részére. Az opciós foglalás csak megerősítést követően kerül visszaigazolásra. Opciós időpont beírásra minden év áprilisáig van mód. Az opciós foglalást is le kell mondanod ha nem szeretnétek igénybe venni!
 
(Egyes esetekben az opciós foglalás nem lehetséges)
edzotaborok.hu, Foglalj Helyet !
 

● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ●  e-mail: info@edzotaborok.hu
Foglalj Táborhelyet Te is az edzotaborok.hu oldalon,
Legyen Élmény a Táborozás !

Copyright © 2008-2018.edzotaborok.hu                                                                                                                                                                                                                impresszum