» Beremend
DÉL-DUNÁNTÚL

TEL:  (06-30) 309-5286
 @ : info@edzotaborok.hu
Aktuális

 
edzotaborok.hu
TÉLEN-NYÁRON Beremenden, az ország legdélibb pontján, karnyújtásnyira a horvát határtól egész évben van lehetőség edzőtáborok részére, ahol zavartalan lehet a felkészülés, programokkal teli a nyári edzőtáborozás. A helyiek vendégszeretete szokatlan lehet a nyüzsgő város után. Edzőtáborozz te is dél-baranyai helyszínünkön, kérd ajánlatunkat!
EDZŐTÁBOROK - A labdarúgó csapatokat gondozott füves pálya valamint egy  kisebb edzőpálya várja. Termi edzéseknek, tánc-, és küzdősport, karate, aikido, judo sportegyesületeknek parkettás sportcsarnok rövid sétával elérhető. Nyári időszakban nyitott versenymedence (33m-es) illetve egy strandmedence is található a településen. Minden korosztály részére ajánljuk !
SIKLÓS -

A siklósi vár 16 km-re található. Már messziről látható a gyönyörűen megóvott, bajor  kastélyokat idéző műemléképület. A vár belsejében megtekinthetjük a kuruc-labanc kori erőd várbörtönét, ellátogatunk a „Tenkes kapitánya” panoptikumába, valamint a siklósi bormúzeumba.


Szabadidős lehetőségek

Strandolás Bográcsozási lehetőség Különterem Internet Büfé Társalgó Melegítőkonyha minden emeleten kirándulások

o
KIRÁNDULÁSI LEHETŐSÉG:

Villányi bortúra - Harkányi fürdőzés (12 km) – Siklós - Máriagyüdi templom (18 km) -  Nagyharsányi szoborpark – Pécs (43km) - Kirándulás a Duna-Dráva Nemzeti Parkban – Orbánsági kirándulás, sétahajózás a Dráván (szinte érintetlen élővilággal) - Kopácsi rét

 

ESZÉK (41km) - Az egykori magyar város, ma Horvátország része, a Dráva-partján helyezkedik el. Ha van időnk érdemes átmenni (személyigazolvány elegendő a határátlépéshez), hiszen sok látnivalót ígér, mint pl. a gyönyörű nemzeti park a Kopácsi Rét vagy Eszék óvárosa, mely fejlődését a jugoszláv háború jelentősen visszafogta, ennek ellenére gyönyörű és hangulatos. Érdemes idegenvezetéssel menni, a hotel, előre egyeztetve, kérésre biztosít.

o
Tudtad ?

 

Beremend a Siklós-Villány borvidéken található, mely az ország legdinamikusabban fejlődő borvidéke. Főleg kiváló vörösborairól nevezetes, bár Siklós környékén kiváló fehérborok is készülnek. Villány (10km) a borvidék központja, de nem szabad megfeledkezni a környező településekről (pl. Palkonya,  Villánykövesd) melyek szintén csodás dűlőknek, pincészeteknek adnak otthont. Érdemes ellátogatni ide, az ország központjától kicsit távolabb eső vidékre.

o
 
BEREMEND edzőtábor
TELEFON: (30) 309-5286     E-MAIL: info@edzotaborok.hu
  Nyitva: egész évben
  Típus: Hotel
  Férőhely: 154
  Ár (étkezéssel): 5800 - 6500 Ft/fő/éj
900m   ---
 
Távolság Budapesttől: 236 km
.
Szobák: 36 db 4 ágyas szoba
5db 2 ágyas szoba (földszinten, erkély nélkül)
 
  szobákban fürdőszoba, tv, hűtőszekrény, erkély  
Vizesblokk:  saját fürdőszoba  
Étkezés: helyben, melegítőkonyha folyosón  
Közös helyiség: konferenciaterem, társalgók  
     
SPORTPÁLYÁK    
Labdarúgópálya: van, edzőpályával  (helyben) 5000 Ft/óra
Sportcsarnok:     van, parketta (23x12 m), 700m-re 2000 Ft/óra
Tornaterem: --  
Különterem: --  
Uszoda: van, nyitott (33m-es, nyáron használható)  
Szauna: --  
Konditerem: --  
Medence: --  
Egyéb:
Bitumenes sportpálya, streetball
2db bitumenes teniszpálya
 
     
+ KEDVEZMÉNYEK:  Minden 21. fő edzőtáborozása ingyenes !   
 
Roppant kedvező sportcsarnok díj csoportjainknak !
 
 
Magyarország legdélibb pontja

Az ország déli kapujában, Baranyában található a Dráva-vidékén közvetlen a horvát határ mellett, a Villányi borvidék területén. A mediterrán jellegű kisváros, csendes, nyugodt és helyszínt, barátságos környezetet biztosít felkészüléseknek, edzőtáboroknak egész évben. Megközelíthetősége autóval nagyon könnyű, a fővárostól Villányig autópálya van.

Szobák

Az igényesen berendezett, új belső elrendezésű hotel több szinten, 2-4 ágyas, fürdőszobás szobákkal rendelkezik, mely biztosítja az edzőtáborozók kényelmét. A szobákban tv, hűtő található. Erkély nélküli, kétágyas szobák, szintén saját zuhanyzóval a földszinten.

Étkezés

Az étkezés (ebéd és esti vacsora) a szomszédos étteremben történik, reggeli épületen belül. Minden féle menüigény, speciális, diétás, vegetáriánus étkezés, étrend megoldható. Szintenként melegítőkonyha is található.

Ideális körülmények

 Beremend kiváló edzőtábor helyszín, megfelelő létesítményeivel többféle sportág edzőtáborának is ideális körülményeket biztosít, színvonalas környezetben, kedvező feltételekkel az edzotaborok.hu edzőtáborainak. Füves labdarúgópálya mind felnőtt, mind utánpótlás csapatok részére jó edzéslehetőséget biztosít. A centerpálya mellett egy edzőpálya is van. Parkettás sportcsarnok mind tánctáborok, mind küzdősport edzőtáborok részére nyújt megfelelő edzésfeltételeket, ahol igény esetén tatamik is leteríthetőek. Uszodai edzések nyári időszakban a település strandján. Zavartalan edzőtáborozásA Hotel munkatársai a kirándulások, programok szervezésében szívesen nyújtanak segítséget. Edzőtáborok részére csoportjainknak a sportcsarnok díja roppant kedvezményes. Érdemes legyőzni a távolságot, és ellátogatni ide edzőtábor alkalmával, ahol a gyönyörű táj, a helyiek vendégszeretete is segíti az edzőtábor programját, nyugodt környezetet, hogy az edzésprogramra kelljen csak koncentrálni. Kérd ajánlatunkat a lenti üzenetküldő segítségével !

 

  ÁRAK - 2017 

teljes ellátással   18 éves korig Felnőtt
Főszezon   5800 Ft/fő/éj 6500 Ft/fő/éj
Előszezon   5800 Ft/fő/éj 6500 Ft/fő/éj
(csak szállás: 2500 Ft/fő/éj )
.
KALKULÁCIÓ   18 éves kor Felnőtt
3nap/2 éj étkezéssel:   11 000  Ft/fő 12 400 Ft/fő
5nap/4 éj étkezéssel:   21 800 Ft/fő 24 600 Ft/fő
6nap/5 éj étkezéssel:   27 400 Ft/fő 30 900 Ft/fő
7nap/ 6 éj étkezéssel:   33 000 Ft/fő 37 200 Ft/fő
.
Idegenforgalmi adó:
nincs
Fűtési díj: ---
Egyéb megjegyzés: Igény esetén csak reggeli és vacsora is kérhető !
   
  Ajánlatkérés   Foglalás
Kérd személyre szabott ajánlatunkat az Ajánlatkérés-re kattintva vagy a lenti üzenetküldő segítségével ! 

Érdeklődés, Üzenet:
 
facebook
Képek
Sportpályák

edzotaborok.hu, Foglalj Helyet !
Tánctáborok
A feltüntetett információk tájékoztató jellegűek, ajánlatküldés e-mail-on keresztűl történik! !
● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ●  e-mail: info@edzotaborok.hu
Foglalj Táborhelyet Te is az edzotaborok.hu oldalon,
Legyen Élmény a Táborozás !

Copyright © 2008-2017.edzotaborok.hu                                                                                                                                                                                                                impresszum