» Eger
ÉSZAK-MAGYARORSZÁG

TEL:  (06-30) 309-5286
 @ : info@edzotaborok.hu
Aktuális

 
edzotaborok.hu
EGÉSZ ÉVBEN - Téli alapozó, felkészítő edzőtáborok, nyári táborok, felkészülések, edzőtáborok részére Egerben lévő szállásunk nagyon jó lehetőséget kínál. A közeli sportlétesítmények, termálfürdő, strand minden korosztály edzőtáborának jó feltételeket biztosít nagyobb-kisebb, hosszabb-rövidebb edzőtáboroknak. 
KÉZILABDA - Szabvány sportcsarnokok vehetőek igénybe a szállástól nem messze, mely valamennyi teremsport, kosárlabda és kézilabda edzőtáborok részére is megfelelő edzése feltételeket biztosítanak. Igény szerint választható modern sport borítású, illetve parketta borítású sportcsarnok is. A sportcsarnokok bérlése egyéni egyeztetés alapján lehetséges !
USZODA, TERMÁLFÜRDŐ -
Eger a fürdőzés és vizes sportok szempontjából bővelkedik lehetőségekben. Nyári időszakban modern strand várja a táborozókat, még télen fedett termálfürdő. Uszodai edzéseknek 50m-es versenymedencék vehetőek igénybe (nyitott csak nyáron). Egerben különleges Török Fürdő is található, még a helyben lévő termálfürdő mellett a közeli települések gyógyvizes fürdői is  egész évben látogathatóak ! 
LABDARÚGÁS -
Egész évben van lehetőség Egerben labdarúgó csapatoknak edzőtáborozni. Téli edzőtáborok részére is jó választás lehet, hiszen a zordabb időjárás esetén a városban műfüves nagypálya és műfüves kispálya is található. 


Szabadidős lehetőségek
HELYBEN:

szalonnasütés homokos sportpálya saját sportpálya, mini lábtenisz, kosárlabda pálya közelben strand, gyógyfürdő ping-pong nyársalási lehetőség bográcsozás TV • parkoló

o
LÁTNIVALÓKBÓL:

Egri vár - Dobó tér – Minaret - Szépasszony-völgy (gyalogosan akár 25 perc alatt elérhető) - Bazilika,
Csillagvizsgáló -  Kopcsik Marcipánia -  Termálfürdő (1,2 km) – Török-fürdő – Gárdonyi Géza emlékház - Egerszalóki kirándulás

 

Szépasszony-völgy: A közel 200 borpincét számláló Szépasszony-völgy az elmúlt évszázadokban szorosan összekapcsolódott az egri borok hírnevével. A völgy nevéhez legendák sora fűződik. A pincéket vulkanikus eredetű riolittufába vágták, mely kiválóan alakítható. Előnye, hogy a bor állandó, 10-15 °C-os hőmérsékleten tartható egész évben. Emellett a pincében élő mohák és a nemes penész sajátos atmoszférát teremtenek, kellemes illatuk elősegíti a bor érlelődését.

 

o
Tudtad ?

 

Az egri várhoz fűződő leghíresebb esemény az 1552-es ostrom, amikor a kétezer várvédő Dobó István  parancsnoksága alatt visszaverték az Oszmán Birodalom százezres, túlerőben lévő seregét. Az ostrom végére a falak többsége súlyosan károsodott. Az évekig tartó újjáépítés közben korszerűsítették a védműveket, ám mindezek ellenére 1596-ban Eger is török kézre került. A hódoltság 91 esztendeje alatt a törökök fenntartották a várat. melyet a Habsburgok 1687-ben vették vissza. A régi dicsőség színtere ezután lassan hanyatlásnak indult, köveit szekérszámra hordták el a városba építkezésekhez. A régészeti kutatómunka és helyreállítás csak 1862-ben kezdődött el.  

o
 
  Nyitva: egész évben
  Típus: Szálló
  Férőhely: 380
  Ár (étkezéssel): 5700 - 8800 Ft/fő/éj
 1200m 800m
 
Távolság Budapesttől: 139 km
.
Szobák: Saját zuhanyzós szobák:
21 db 2 ágyas szoba,
  9 db 3 ágyas szoba,
39 db 4 ágyas szoba,
  8 db 5 ágyas szoba,
  4 db 6 ágyas szoba,
Közös zuhanyzós szobák:
18 db 4 ágyas szoba
 (minden szobában kézmosó)

 
     
Vizesblokk: saját fürdőszobás illetve közös vizesblokkos szobák. A közös fürdőszobák folyosón találhatóak  
Étkezés: helyben  
Közös helyiség: van, helyben több kisebb terem is  
     
SPORTPÁLYÁK    
Labdarúgópálya: van, műfüves nagypálya - 3500m-re           15e Ft/óra
Sportcsarnok:     van, műanyag borítás  (32x16 m) - 800m-re
van, sport borítás   (40x20 m) - 500m-re
3000 Ft/óra
nem foglalható
Különterem: van, kőpadlós      (90m² és 70m² ) Ingyenes
Uszoda: van, fedett uszoda (50m-es 8 sávos)
van, nyitott uszoda (50m-es, 8 sávos)
                                                                 1500m-re
5800 Ft/óra/sáv
Szauna: van (uszodában) Ingyenes
Konditerem:    
Strand: van, 1500m-re  
Egyéb:
 Helyben sportudvar, hatalmas szabadtéri területtel, szabadidős sportpályákkal (műanyag borítású focipálya, homokos sportpálya, füves röpipálya)

Török fürdő, Termálfürdő 1500m-re
Asztalitenisz csarnok (3000 Ft/óra)
 
  WiFi helyben  
+ KEDVEZMÉNYEK:  Minden 21. fő ingyenes !   
 
 
 
 
Elhelyezkedés

Eger  a Bükk-hegység lábánál fekszik, az ország harmadik leglátogatottabb városa, melyet földrajzi fekvésének, termálfürdőinek, borkultúrájának és történelmének köszönheti. Szállásunk kiváló lehetőséget kínál egész évben edzőtáborok, nyári táborok, felkészülések és különféle szaktáborok részére, ahonnan a belváros alig 15 perces sétával elérhető. Vasútállomás két utcányira.

Elhelyezés

Az elhelyezés többféle kategóriájú szobatípusban lehetséges. Rendelkezésre áll saját zuhanyzós motelszoba, illetve közös zuhanyzós, kényelmes 4 fős ifjúsági szállásnak megfelelő szobatípusok. A saját fürdős szobákban tv, hűtő is található, még a közös zuhanyzós szobatípusoknál minden szobában van kézmosó. Zuhanyzó folyosó végén. Teakonyha minden szinten található.

Étkezés

Az étkezés helyben biztosított, a szállás saját étteremmel rendelkezik. A szinteken található teakonyha is használható. Egyedi, speciális ételigényt (pl.: lisztérzékeny, vegetáriánus stb.) előre kell jelezni.

Edzőtáboroknak egész évben

Egri lehetőségünk létesítmény feltételeinek köszönhetően számtalan sportág edzőtáborának tud megfelelő otthont biztosítani. Szabvány méretekkel rendelkező sportcsarnok egyéni egyeztetéssel a nem messze található iskolától bérelhető, még  valamivel közelebb található műanyag borítású, de nem szabvány tornaterem.  Labdarúgócsapatoknak füves, minden igényt kielégítő labdarúgópálya mellett, főleg zordabb időjárási viszonyok illetve téli edzőtáborok részére műfüves labdarúgópálya is található a városban. Uszodai edzéseknek fedett és nyitott versenymedence is használható, ahol mindemellett tanmedence is található. Minden további esetleges más létesítményigény esetén az üzenetküldővel kérjük jelezni, hogy a megfelelő sportpálya kerüljön foglalásra.  Termálfürdők, Történelmi múlt Eger bővelkedik programlehetőségekben mely biztosítja a szabadidő aktív vagy kulturális eltöltését. Termálfürdői méltán híresek, még történelmi múltja, ennek emlékei a mai napig megtalálhatóak, feleleveníthetőek. A borkultúra kedvelőinek a szállástól akár gyalogosan is elérhető szépasszony-völgy kínál kellemes kikapcsolódást, gasztronómiai túrát. A település központja, a Dobó-tér és a Vár kellemes sétával elérhető. Kérd ajánlatunkat, edzőtáborozzatok Ti is az edzotaborok.hu-val ! Minden korosztály részére ajánljuk!

 

ÁRAK - 2018/19 

teljes ellátással   Fürdőszobás szoba Közös zuhanyzós
1-3 éjszaka:   6800 - 8800 Ft/fő/éj 6100 -  7900 Ft/fő/éj
3 éjszaka felett:   6400  - 8590 Ft/fő/éj 5700 - 7650 Ft/fő/éj
       
.IGÉNY ESETÉN FÉLPANZIÓS ELLÁTÁS IS KÉRHETŐ !
KALKULÁCIÓ
 saját fürdős 18 éves korig saját fürdős
Felnőtt
4 ágyas
közös zuhanyzós
3nap/2 éj étkezéssel: 13 600 Ft/fő 17 600 Ft/fő 12 200 - 15 800 Ft/fő
5nap/4 éj étkezéssel: 25 600 Ft/fő 34 360 Ft/fő 22 800 - 30 600 Ft/fő
6nap/5 éj étkezéssel: 32 000 Ft/fő 42 950 Ft/fő 28 500 - 38 250 Ft/fő
7nap/ 6 éj étkezéssel: 38 400 Ft/fő 51 540 Ft/fő 34 200 - 45 900 Ft/fő
.
Idegenforgalmi adó:
450 Ft/fő/éj *
Fűtési díj:  ---
Egyéb megjegyzés:  
   
  Ajánlatkérés   Foglalás
Kérd személyre szabott ajánlatunkat az Ajánlatkérés-re kattintva vagy a lenti üzenetküldő segítségével ! 

Érdeklődés, Üzenet:
 
facebook
Képek
Zuhanyzós szobák
Közös zuhanyzós szobák
Sportpályák

edzotaborok.hu, Foglalj Helyet !
Tánctáborok
A feltüntetett információk tájékoztató jellegűek, ajánlatküldés e-mail-on keresztűl történik! !
● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ●  e-mail: info@edzotaborok.hu
Foglalj Táborhelyet Te is az edzotaborok.hu oldalon,
Legyen Élmény a Táborozás !

Copyright © 2008-2018.edzotaborok.hu                                                                                                                                                                                                              
  impresszum