..
Feliratkozás Értesítőre
az edzotaborok.hu hírlevele
Email*
Név*

edzotaborok.hu
Általános Tájékoztató

Az edzotaborok.hu szolgáltatója a pontos és hiteles információk közlését tartja szem előtt, folyamatosan ellenőrzi a honlapon található információkat és folyamatosan frissíti az aktualitásokat…”

.

„Az adatokat szolgáltató bizalmasan kezeli, harmadik, jogosulatlan fél részére nem adja ki, kérésre bármikor törölhető…"

.

TOVÁBB A TÁJÉKOZTATÓRA >>

tovább
 
 
Minden jog fenntartva ! 


 
MAGUNKRÓL   
 

Az edzotaborok.hu ...

 

…oldal már több évvel ezelőtt, 2008-ban jelent meg, hazánk első, külön edzőtáborozásokkal foglalkozó internetes oldalaként, szakmai alapokon segítséget nyújtó táborozási weblapjaként. Az úttörő szerepét követően ma már munkánk talán egyik elismerése visszatérő Ügyfeleink, sportszervezetekkel kialakult kölcsönös kapcsolataink valamint évek óta jól működő együttműködéseink partnereinkkel.

 

 Az oldal létrejöttének célja volt, hogy azt az űrt pótolja amely eddig a hazai internetes kínálatból hiányzott, megszólítsa a sportban dolgozó kollégákat, kiemelt figyelemmel az utánpótlásban dolgozókat, segítse és valódi segítséget nyújtson az edzőtábort szervező edzők, sportegyesületek, sportvezetők számára, hiteles információkat adva, mindezt úgy, hogy szolgáltatásunk igénybevétele, a velünk történő tábor foglalás ne jelentsen plusz költséget.  Fontos számunkra Ügyfeleink, Partnereink elégedettsége, a megfelelő edzőtáborozási helyszínek ajánlása hiszen összeköt minket a sport szeretete.

 

Edzőtábor helyszíneink különféle sportágak, sportok részére kínálnak valódi lehetőséget, fontos szempontként a megfelelő edzésfeltételek, elképzeléseknek megfelelő szálláslehetőségek közül választva és természetesen a gazdasági szempontokat is figyelembe véve. Ezért az oldalon található táboroknál több helyen is egyedi, az edzotaborok.hu által biztosított kedvezmények járnak, melyeket csak az edzotaborok.hu csoportjai vehetnek igénybe, ezzel is támogatva, segítve az edzőtáborozást a gyermekek sportolását, így ha akár csekély mértékben is, de kedvezőbb feltételekkel vehetitek igénybe a tábort közreműködésünkkel.

 

Számunkra a legfontosabb, hogy az edzőtáborozás megfelelő környezetben, és feltételek mellett valósulhasson meg, valódi segítség legyünk a szervezésben, legtöbb energiát csak az elvégzendő edzésfeladatokra, szakmai munkára, sikeres felkészülésre, vagy a programokra kelljen fordítani, így ha csak kis mértékben is, észrevétlenül, de szerepet vállaljunk versenyzőitek eredményességében, sportolóitok fejlődésében, egy jó közösség kialakulásában.

 

Kívánok Kellemes időtöltést oldalunkon, bármilyen észrevételt szívesen fogadunk! Edzőtáborozzatok az edzotaborok.hu-val, legyen akár téli, akár nyári vagy csak új helyen, Foglaljatok helyet Nálunk Ti is !

 

Legyen Élmény az Edzőtábor !

 

 Becsei Gellért     

edzotaborok.hu 

<< Vissza a Kezdőlapra
ugrás a lap tetejére
 
facebook
edzotaborok.hu
táborhelyek edzőtáboroknak
Kapcsolattartó: Becsei Gellért e.v.
Telefon: (0630) 309-5286
E-mail: info@edzotaborok.hu
Nyilvántartási szám: 13309093

Tárhely szolgáltató:
Tárhely.eu
 
 
● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ●  e-mail: info@edzotaborok.hu
Foglalj Táborhelyet Te is az edzotaborok.hu oldalon,
Legyen Élmény a Táborozás !

Copyright © 2008-2018.edzotaborok.hu                                                                                                                                                                                                                impresszum