..

edzotaborok.hu

edzotaborok.hu
Általános Tájékoztató

Az edzotaborok.hu szolgáltatója a pontos és hiteles információk közlését tartja szem előtt, folyamatosan ellenőrzi a honlapon található információkat és folyamatosan frissíti az aktualitásokat…”

.

„Az adatokat szolgáltató bizalmasan kezeli, harmadik, jogosulatlan fél részére nem adja ki, kérésre bármikor törölhető…"

.

TOVÁBB A TÁJÉKOZTATÓRA >>

tovább
 
 
Minden jog fenntartva ! 


 
MAGUNKRÓL   
 

Szálláshelyek csoportoknak,

nem csak edzőtáboroknak !

 

Az oldal több évvel ezelőtt, 2008-ban jelent meg, hazánk első, akkor még külön edzőtáborozásokkal foglalkozó internetes oldalaként, szakmai alapokon segítséget nyújtó táborozási weblapjaként. Az úttörő szerepét követően ma már munkánk talán egyik elismerése visszatérő Ügyfeleink, sportszervezetekkel kialakult kölcsönös kapcsolataink valamint azóta megjelenő "klón" oldalak megjelenése, ígérve hetet-havat, de van amit nem lehet lemásolni és erre büszkék vagyunk.

 

 Az oldal létrejöttének célja volt, hogy azt az űrt pótolja amely addig a hazai internetes kínálatból hiányzott, megszólítsa a sportban dolgozó kollégákat, kiemelt figyelemmel az utánpótlásban , amatőr sportban dolgozókat, segítse és valódi segítséget nyújtson az edzőtábort szervező edzők, sportegyesületek, ma már pedagógusok számára is, hiteles információkat adva adott táborhelyekről, szálláshelyekről. Fontos számunkra Ügyfeleink, Partnereink elégedettsége, a megfelelő nyári tábor-, edzőtáborozási helyszín megtalálása, ajánlása.

 

Ma már nem csak edzőtáborok részére, hanem különféle nyári táborok kapcsán is évről-évre egyre több megkeresés érkezik, így iskolai táborok, különféle szaktáborok helyszínkeresése alkalmával. Legfőbb táborhelyszíneinkkel évek óta tartó közös együttműködésünknek köszönhetően egyedi kedvező lehetőségeket tudunk nyújtani a Balatonon illetve az ország más részén elhelyezkedő szálláspartnereinknél, így várjuk különféle nyári táborozó csoportok érdeklődését is. Edzőtáborok esetén a szálláshely foglalása mellett az edzőtáborhoz szükséges sportlétesítmények, terem foglalásában is segítünk, személyes kapcsolataink révén sokszor a legkedvezőbb, legjobb megoldásokat nyújtja az edzotaborok.hu.

 

Számunkra a legfontosabb, hogy a nyári tábor, edzőtábor a  megfelelő környezetben, és feltételek mellett valósulhasson meg, valódi segítség legyünk a szervezésben, legtöbb energiát csak az elvégzendő edzésfeladatokra, szakmai munkára, sikeres  programokra kelljen fordítani, így ha csak kis mértékben is, észrevétlenül, de szerepet vállaljunk az adott tábor  eredményességében egy jó közösség kialakulásában.

 

Kívánok Kellemes időtöltést oldalunkon, bármilyen észrevételt szívesen fogadunk!  Foglaljatok helyet Nálunk Ti is !

 

Legyen Élmény az Edzőtábor !

 

 Becsei Gellért     

edzotaborok.hu 

<< Vissza a Kezdőlapra
ugrás a lap tetejére
 
facebook
edzotaborok.hu
táborhelyek edzőtáboroknak
Kapcsolattartó: Becsei Gellért e.v.
Telefon: (0630) 309-5286
E-mail: info@edzotaborok.hu
Nyilvántartási szám: 13309093

Tárhely szolgáltató:
Tárhely.eu
 
 
● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ●  e-mail: info@edzotaborok.hu
Foglalj Táborhelyet Te is az edzotaborok.hu oldalon,
Legyen Élmény a Táborozás !

Copyright © 2008-2020.edzotaborok.hu                                                                                                                                                                                                                impresszum