» Szigetmonostor
KÖZÉP-MAGYARORSZÁG
 
Aktuális 
edzotaborok.hu
EGÉSZ ÉVBEN - Táborozási lehetőség az év bármely szakában, így akár nyári akár évközi táborok, táborhétvégék, csapatösszetartások is megvalósíthatóak itt, ezen helyszínünkön. Ideális hely edzőtáborok és tánctáborok, életmódtáborok részére.
 KARATE Harcművészeti és küzdősport edzőtáborok, szemináriumok megtartására a létesítmény nagyszerű lehetőséget kínál. Szabadtéri, parkosított terület a természetközeli élményt nyújtja, még termi edzéseknek többféle terem áll díjmentesen az edzőtáborok rendelkezésére. Minden korosztály részére ajánljuk !
TÁNCTÁBOR - Nyári tánctáborok, évközi  tánchétvégék számára többféle teremlehetőség, köztük tükrös-parkettás terem is igénybe vehető. A teremhasználat ingyenes táboraink részére, így költség nem terheli a táborozókat.


Szabadidős lehetőségek
HELYBEN:

hatalmas füves park • tűzrakó helyek, szalonnasütés • gyermekmedence • hosszú saját Duna • part várja • drinkbár • terasz • különtermek • társalgó tv-vel • kézműves foglalkozások • strandröplabda • pingpong

o
KIRÁNDULÁSI lehetőségekből: Termálfürdő (Esztergom) - kirándulás a Szentendrei-szigeten, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén - hajókázás a Dunakanyarban–Szentendre (skanzen, Kovács Margit Múzeum, Marcipán Múzeum) - Sétahajózás Visegrádra, Esztergomba
o
Tudtad ?

 

A Szentendrei-sziget Budapesttől északra található. Hosszúsága 31 km, szélessége 3,5-2,3 km között változik. A sziget hordalékokból keletkezett. A szigeten található Budapest és a közeli települések legfőbb vízbázisa. Fontos megemlíteni még a 25 védett növényfaj illetve megfordul itt 205 költöző madárfaj. A sziget nagyszerű lehetőséget ad a kerékpáros túrákra. A sziget csúcsa a Duna-Ipoly Nemzeti Park területére esik. A szigetre való átkelés autóval komppal, vagy a Tahitótfaluban található hídon lehetséges.

o
 
SZIGETMONOSTOR
TELEFON:
(30) 309-5286     E-MAIL: edzotaborok@gmail.com
  Nyitva: egész évben
  Típus: hotel
  Férőhely: 100
  Ár (étkezéssel): időszak szerint
--- ---
 
Távolság Budapesttől: 22 km
.
Szobák: Főépület: 2, 3, 4 ágyas szobák
 
     
Vizesblokk: szobánként  
Étkezés: helyben  
Közös helyiség: van  
     
SPORTPÁLYÁK    
Labdarúgópálya: --  
Sportcsarnok:     --  
Tornaterem: --  
Különterem:
van, tükrös, táncpadlós   (140m²)
van, parkettás   (140m²)
van, szőnyegpadlós   (110m²)
2db kisterem  (40m² és 50m²)
 
Uszoda: --  
Szauna: --  
Konditerem: --  
Medence: kismedence  
Egyéb:
Kajak-kenu edzőtáboroknak (saját vízpart és stég)
Hatalmas zöld parkosított terület szabadtéri edzéseknek
 
     
+ KEDVEZMÉNYEK:  Kísérői kedvezmény  
 
 
 
Elhelyezkedés

Szigetmonostoron 2019-ben felújított szálláshely várja már a csoportokat, nyári táborokat. Karate, küzdősport edzőtáborok, tánctáborok, életmódtáborok számára adhat egy jó lehetőséget a szállás. A üdülőközpont a Szentendrei-szigeten, Budapesthez igen közel található a Duna partján, parkosított, nyugodt környezetben.

Elhelyezés

 A hotel épületben az elmúlt években felújítás történt, így még színvonalasabb szolgáltatások várják a csoportokat. Minden szobához saját zuhanyzó.

Étkezés

Házias ételekkel, finom menükkel várja vendégeit szigetmonostori lehetőségünk, igény esetén speciális ételekkel, étrenddel (előre egyeztetve).

Tükrös-parkettás terem

 Tükrös-parkettás különterem, további táncterem jó lehetőséget biztosít tánciskolai táborok, harcművészeti edzőtáborok, különféle sporttáborok részére. A 3 hektáros területen óriási füves park is található. Dunai stég kialakítása a vízi, evezős edzőtáborok felkészüléséhez nyújt segítséget. Tánctáboronak, edzőtáboroknakAz év bármely szakában várja a táborokat, sportegyesületeket a Szentendrei-sziget vadregényes, nyugodt környezete. Kiemelten ajánljuk karate, aikido, különféle küzdősport és tánctáborok részére. Kérd pár kattintással ajánlatunkat a lenti üzenetküldő segítségével!  

 

 ÁRAK 2020

teljes ellátással 14 éves korig 14-18 éves kor Felnőtt
Csoportoknak 9500 Ft/fő/éj 9700 Ft/fő/éj 12 000 Ft/fő/éj
...
Idegenforgalmi adó:
200 Ft/fő/éj
   
Egyéb megjegyzés: Kiemelt étkezés esetén felár számolandó !
   
  Ajánlatkérés   Foglalás
Kérd személyre szabott ajánlatunkat az Ajánlatkérés-re kattintva vagy a lenti üzenetküldő segítségével ! 

Érdeklődés, Üzenet:
 
facebook
Főépület

Ifjúsági szállás rész
 

edzotaborok.hu, Foglalj Helyet !
Tánctáborok
A feltüntetett információk tájékoztató jellegűek, ajánlatküldés e-mail-on keresztűl történik! !
● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ●  e-mail: info@edzotaborok.hu
Foglalj Táborhelyet Te is az edzotaborok.hu oldalon,
Legyen Élmény a Táborozás !

Copyright © 2008-2020.edzotaborok.hu                                                                                                                                                                                                                impresszum