..
edzotaborok.hu
 

<< Vissza a Kezdőlapra

 
 


 
TÁJÉKOZTATÁS  
 

Általános Tájékoztató

 

A weboldal tulajdonosa (a továbbiakban Szolgáltató), a belföldi szerződött szállásadók által kínált szolgáltatások számára nyújt internetes megjelenési lehetőséget, illetve ezen szolgáltatások iránt érdeklődők (ügyfelek, edzőtáborozó sportegyesületek, csoportok stb.) és a Szállások közötti kapcsolatot, megrendelési, foglalási lehetőséget biztosítja illetve sportszervezési tevékenységet lát el. Szolgáltató utazási csomagokat és utakat nem szervez, közvetlenül nem értékesít. Ügyfelek részére foglalási illetve sportszervezési tevékenységet lát el. Az edzotaborok.hu Szolgáltatója és táborozó Ügyfél között a szállás szolgáltatás tekintetében nem tekinthető szerződő félnek, jogviszony e tekintetben a szállás üzemeltetője és egyesület vagy képviselője között jön létre, azonban az edzotaborok.hu-nál történő és visszaigazolt foglalás hivatalos megrendelésnek minősül. Az edzotaborok.hu Szolgáltatója közreműködésével történt foglalások esetében esetenként további kedvezmények is járhatnak erről az adott szálláslehetőség adatlapján tájékozódhatsz.

 

Az oldalon szereplő árak, egyes kivételektől eltekintve, a szállásadó által nyújtott szolgáltatások mindenkori listaára (minket választva, az edzotaborok.hu –n keresztül történő foglalás esetén egyes partnereinknél külön kedvezményt tudunk biztosítani), az általa adott információk alapján kerülnek feltüntetésre, az információk pontosságára Szolgáltató garanciát nem vállal, a tájékoztatást szolgálják, nem tekinthető hivatalos ajánlatnak (ajánlat elektronikus levél alapján történik), azonban Szolgáltató törekszik az általa ismert legfrissebb információk feltüntetésre, a pontos információk közlésére. A mindenkori lemondási feltételek az adott helyszín üzemeltetőjének saját szabályai szerint történik, ebből eredő esetleges károkért az edzotaborok.hu szolgáltatója nem felelhet!

 

Az edzotaborok.hu szolgáltatója a pontos és hiteles információk közlését tartja szem előtt, folyamatosan ellenőrzi a honlapon található információkat és folyamatosan frissíti az aktualitásokat, azonban a honlapon történő tájékozódásból, információkra hivatkozó esetleges károkért felelősséget nem vállal, az oldalon szereplő információkra hivatkozva semmiféle kártérítés nem kérhető sem közvetve sem harmadik féltől, a mindenkori foglalási visszaigazolás tekinthető irányadónak!

 

Az árak plusz költséget NEM tartalmaznak szolgáltatásunkat igénybevevő egyesületek számára. Az árak minden esetben csak a szállást és esetlegesen kapcsolódó szolgáltatásokat (pl. étkezés, létesítmények) tartalmazzák, az utazást nem, utazást és utazási csomagokat nem szervezünk, nem közvetítünk ! Edzőtáborozások kapcsán felmerülő szervezésért (például sportpálya, program, létesítmény foglalás, edzés stb.), szervezésben nyújtott közreműködésnél díjazást csak egyes esetekben számolunk fel, ez az adott táborlehetőség adatlapján szerepel, illetve a kiküldött ajánlatban is tájékoztatjuk egyesület képviselőjét.  

 

A személyes adatok védelme

 

A www.edzotaborok.hu szolgáltatója, bármely - a portál használata és megrendelés során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről szóló törvény rendelkezései szerint, bizelmasan kezeli. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a www.edzotaborok.hu oldal szolgáltatójához, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a foglalási szervezéséhez, intézéséhez, adminisztrációhoz nyilvántartsa és kezelje.

 

Az adatokat szolgáltató belső használat alapján felhasználhatja: ● visszajelzések kezelésére ● akciók tájékoztatására ● statisztikai elemzésre, kimutatásokra ● Az edzotaborok.hu oldalról szóló tájékoztatásra ● tájékoztatás nyújtása az edzotaborok.hu aktuális híreiről

 

Az adatokat szolgáltató bizalmasan kezeli, harmadik, jogosulatlan fél részére nem adja ki, kérésre bármikor törölhető.

A www.edzotaborok.hu - a partnerei és ügyfelei személyére, adataira, a www.edzotaborok.hu szolgáltatójával fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó - valamennyi információt üzleti titokként kezel.

A foglalás menete

 

A táborhelyszín foglalása (időpont egyeztetést követően) on-line adatlap, vagy e-mailben kiküldött foglalási lap kitöltésével történik, kizárólag csak a visszaigazolást követően érvényes. Az időpont a foglaló befizetésével véglegesül.

 

Opciós foglalás esetén az időpont 1-2 hétig tartható. Opciós foglalás esetén a foglalási lap kitöltése még nem kötelez semmire, nem konkrét foglalás, csupán arra szolgál, hogy a végleges döntésig a kívánt időpontot fenn tudjuk tartani a csoport részére, megerősítést követően érvényesíthető.  

.

Értesítést közvetlen a szállásadótól is kaptok, ennek elmaradását kérjük jelezd felénk ! A foglalást követően általánosan 20-30% foglaló  fizetendő. A foglalás ennek befizetésével biztosított, mely közvetlen Szállásadó vagy Szállásadó/edzotaborok.hu felé történik a kapott visszaigazolás alapján. A fennmaradó rész legkésőbb a helyszín átvételekor a helyszínen fizetendő. A foglaló vagy előleg elmaradása esetén a foglalt időpont törlésre kerülhet.

Előzetes helyszínmegtekintés

 

 A táborhelyszínek előzetesen, egyeztetést követően megtekinthetőek, ehhez egy az előzetes regisztrációs adatlap kitöltése szükséges mely a zavartalan helyszínmegtekintés leszervezését segíti.

.

Elérhetőségeinken bármilyen kérdés kapcsán álluk rendelkezésre !

Kívánok Kellemes időtöltést oldalunkon, Edzőtáborozzatok Ti is az edzotaborok.hu közreműködésével !

 

Legyen Élmény az Edzőtábor !

    

edzotaborok.hu 

<< Vissza a Kezdőlapra
ugrás a lap tetejére
 
facebook
 
 
 
 
● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ●  e-mail: info@edzotaborok.hu
Foglalj Táborhelyet Te is az edzotaborok.hu oldalon,
Legyen Élmény a Táborozás !

Copyright © 2008-2018.edzotaborok.hu                                                                                                                                                                                                                impresszum