..
edzotaborok.hu
 

<< Vissza a Kezdőlapra

 
 


 
TÁJÉKOZTATÁS  
 

Általános Tájékoztató

 

A weboldal tulajdonosa (a továbbiakban Szolgáltató), a belföldi szerződött szállásadók által kínált szolgáltatások számára nyújt internetes megjelenési lehetőséget, illetve ezen szolgáltatások iránt érdeklődők (ügyfelek, tábort szervezők, edzőtáborozó sportegyesületek, csoportok stb.) és a Szállások közötti kapcsolatot, megrendelési, foglalási lehetőséget biztosítja illetve foglalási valamint sportszervezési tevékenységet lát el. Szolgáltató utazási csomagokat és utakat nem szervez, csomagokat nem értékesít, szálláshelyek ügynöki képviseletét illetve marketing tevékenységében nyújt együttműködést, foglalási lehetőséget.

Az edzotaborok.hu Szolgáltatója és táborozó Ügyfél között a szállás szolgáltatás tekintetében nem tekinthető szerződő félnek, jogviszony e tekintetben a szállás üzemeltetője és egyesület, csoport vagy képviselője között jön létre, azonban az edzotaborok.hu valamint hozzá kapcsolódó szolgáltatók által történt visszaigazolt foglalás hivatalos megrendelésnek minősül.

 

Az oldalon szereplő árak - szinte minden esetben - a szállásadó által nyújtott szolgáltatások mindenkori csoportos díját mutatják (egyéni, nem ezen az oldalon történő foglalás esetén az ár magasabb lehet), amely évközben változhat nem állandó, a szállásadó által adott információk alapján kerülnek frissítésre. Az információk pontosságára Szolgáltató garanciát nem vállal, a tájékoztatást szolgálják, nem tekinthető hivatalos ajánlatnak, azonban Szolgáltató törekszik az általa ismert legfrissebb információk feltüntetésre, a pontos információk közlésére. A mindenkori lemondási feltételek az adott helyszín üzemeltetőjének saját szabályai szerint történik, ebből eredő esetleges károkért az edzotaborok.hu szolgáltatója nem tartozik felelősséggel! 

 

Az edzotaborok.hu szolgáltatója a pontos és hiteles információk közlését tartja szem előtt, folyamatosan ellenőrzi a honlapon található információkat és folyamatosan frissíti az aktualitásokat, azonban a honlapon történő tájékozódásból, információkra hivatkozó esetleges károkért felelősséget nem vállal, az oldalon szereplő információkra hivatkozva semmiféle kártérítés nem kérhető sem közvetve sem harmadik féltől, a mindenkori foglalási visszaigazolás tekinthető irányadónak!

 

Az árak minden esetben csak a szállást és esetlegesen kapcsolódó szolgáltatásokat (pl. étkezés, létesítmények vagy értékesítést végző cég foglalási díját) tartalmazzák, az utazást nem, utazást és utazási csomagokat nem szervezünk, nem közvetítünk és nem értékesítünk ! Edzőtáborozások kapcsán felmerülő szervezésért (például sportpálya, program, létesítmény foglalás, edzés stb.), szervezésben nyújtott közreműködésnél díjazást csak egyes esetekben számolunk fel, ez az adott foglalás visszaigazolásán szerepel, a weboldalon szereplő árak már az esetleges foglalási díjakat tartalmazzák, plusz költségtételt nem jelent.

 

A személyes adatok védelme

 

A www.edzotaborok.hu szolgáltatója, bármely - a portál használata és megrendelés során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről szóló törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a www.edzotaborok.hu oldal szolgáltatójához, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a foglalási szervezéséhez, intézéséhez, adminisztrációhoz nyilvántartsa és kezelje.

 

Az adatokat szolgáltató belső használat alapján felhasználhatja: ● visszajelzések kezelésére ● akciók tájékoztatására ● statisztikai elemzésre, kimutatásokra ● Az edzotaborok.hu oldalról szóló tájékoztatásra ● tájékoztatás nyújtása az edzotaborok.hu vagy közvetlen értékesítést végző cég aktuális híreiről

 

Az adatokat szolgáltató bizalmasan kezeli, harmadik, jogosulatlan fél részére nem adja ki, kérésre bármikor törölhető.

A www.edzotaborok.hu - a partnerei és ügyfelei személyére, adataira, a www.edzotaborok.hu szolgáltatójával fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó - valamennyi információt üzleti titokként kezel.

A foglalás menete

 

A táborhelyszín foglalása (időpont egyeztetést követően) on-line adatlap, vagy e-mailben kiküldött foglalási lap kitöltésével történik, kizárólag csak a visszaigazolást követően érvényes. A foglalást későbbiekben előleg vagy foglaló befizetésével szükséges megerősíteni, amelyben a mindenkori visszaigazolások az irányadóak.

.

Az előleg vagy foglaló elmaradása esetén a foglalt időpont törlésre kerülhet. Év közben történő ingatlancsere vagy üzemeltetésben történő változás esetén a foglalt időpontot szállásadó (üzemeltetés) kötbér és egyéb kötelezettségek nélkül visszamondhatja az adott foglalás érvényét veszti.

Előzetes helyszínmegtekintés

 

 A táborhelyszínek előzetesen, egyeztetést követően megtekinthetőek, ehhez egy az előzetes helyszínmegtekintési adminisztrációs adatlap kitöltése szükséges mely a zavartalan helyszínmegtekintés és a precíz adminisztrációt segíti.

.

Elérhetőségeinken bármilyen kérdés kapcsán álluk rendelkezésre !

Kívánok Kellemes időtöltést oldalunkon, foglalj te is helyet az edzotaborok.hu oldalon, keresse munkatársunkat bizalommal !

 

Legyen Élmény a Táborozás !

    

edzotaborok.hu 

<< Vissza a Kezdőlapra
ugrás a lap tetejére
 
facebook
 
 
 
 
● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ●  e-mail: info@edzotaborok.hu
Foglalj Táborhelyet Te is az edzotaborok.hu oldalon,
Legyen Élmény a Táborozás !

Copyright © 2008-2022.edzotaborok.hu                                                                                                                                                                                                                impresszum